Supermarktspecialist

specialistlogo.png
Afbeelding
Unknown.jpeg

Jumbo en Woezel & Pip werken aan nieuwe productlijn

Geplaatst op 23 februari 2017 om 13:00 door Joeri Vermeer

430 keer gelezen

Jumbo en Woezel & Pip zijn een nieuwe productlijn gestart waarop kinderhelden te zien zijn.

Met de samenwerking is het de bedoeling om ouders en kinderen te stimuleren om een bewustere keuze te maken en om een positief verschil te maken in het eetgedrag van gezinnen.


Nieuwe productlijn
Vanaf eind februari zijn ongeveer 25 producten verkrijgbaar in de Jumbo winkels. Dit gaat om producten zoals; pasta, appels, peren, 30+ smeerkaas, snackkomkommers en gesneden verse groente. Deze producten zijn afkomstig uit de tovertuin van Woezel & pip.

Verantwoordelijke keuze
Ed van de Weerd, Commercieel Directeur bij Jumbo Supermarkten: "Bij Jumbo willen we lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. We helpen onze klanten dan ook graag om snel en simpel verantwoorder te eten, zonder dat het veel kost. Vooral als het gaat om kinderen, vinden we gezondere keuzes maken belangrijk. Daarom hebben we nu de handen ineen geslagen met Woezel & Pip en samen nieuwe producten ontwikkeld. Met de lekkere en leuke producten uit de Tovertuin voor thuis, bieden we gezinnen met jonge kinderen een helpende hand en maken we het boodschappen doen en het koken makkelijker."

Reageren