Supermarktspecialist

specialistlogo.png
Afbeelding
Unknown.jpeg

Schippers en Van Rijn: ‘Gezondheid, daar kun je wat van maken!’

Geplaatst op 28 januari 2017 om 14:00 door Joeri Vermeer

407 keer gelezen

In de vandaag gepresenteerde uitgave ‘Gezondheid! Daar kun je wat van maken’ geven de BN-ers en experts inspirerende tips, voorbeelden en innovaties over hoe de gezonde keuze ook daadwerkelijk de gemakkelijke keuze kan zijn. ‘Gezondheid! Daar kun je wat van maken’.

Voel je fit.
Lekker in je vel zitten, je fit voelen, wie wil dat nou niet? Het kan! Met lekker eten en zonder rare drankjes of pillen. Bewust omgaan met (lekker) eten, bewegen en stress kan het verschil maken. Vitaliteit en gezondheid is immers niet iets statisch of passiefs: het is te ontwikkelen, te beïnvloeden en te onderhouden. Schippers en Van Rijn willen met hun nieuwe campagne inzetten op gezondheidswinst voor jong en oud.

‘Snel met smaak’.
In 125 supermarkten door het land laten koks zien én proeven dat gezond koken niet moeilijk of duur hoeft te zijn en ook snel kan. De actie vindt plaats op 26, 27 en 28 januari. Culinair publiciste Janny van der Heijden (ook bekend van Heel Holland bakt) bezoekt donderdag en vrijdag enkele supermarktlocaties om met het winkelende publiek in gesprek te gaan over gezond kopen, koken en eten.

Reageren