Supermarktspecialist

specialistlogo.png
Afbeelding
Unknown.jpeg

Nieuw concept voor Albert Heijn

Geplaatst op 7 januari 2017 om 12:00 door Pascalle van Engelen

259 keer gelezen

Voor Albert Heijn is het nieuw; een concept met zeevruchten, het bestaat uit ingevroren rauwe garnalen, gekookte garnalen, mosselen, calamaris, rivierkreeftjes en venusschelpen.

‘Het is vergelijkbaar met een notenbar, maar dan met zeevruchten’, zegt Tjebbe Onnes, categoriemanager diepvries in het magazine Ahá. ‘Het idee is niet nieuw.' Dit concept kon je ook al een tijdje zien in Scandinavië en Frankrijk. Ook een paar andere Nederlandse supermarkten bieden de klanten de mogelijkheid.

Albert Heijn is ook geïnspireerd door het concept in Scandinavië. Ook daar staat de versbeleving voorop. Speciaal voor het nieuwe concept is een koel-vriesmeubel ontworpen. De uitstraling is luxe maar ook authentiek, het geeft echt een versgevoel. Er zijn nu pas een paar winkels die dit hebben om het te testen. Als dit slaagt, zal het worden uitgebreid naar meerdere winkels.

Reageren